We’re Back!

Uudet, vanhat kuviot

Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen tuttu Katku leviää jälleen pitkin Oulun katuja…

Entisen puheenjohtajan vaihdettua paikkakuntaa, kokosimme kasaan vanhoista ja uusista jäsenistä muodostuvan uuden hallituksen, joka suuntaa kohti tulevaa inspiroitunein mielin.

Tavoitteenamme on olla entistä avoimempi, katukulttuurin tekijöitä ja kokijoita yhteen kokoava yhteisö, joka työllistää paikallisia katukulttuurin ammattilaisia sekä tarjoaa jäsenilleen ja kaupunkilaisille mahdollisuuksia katukulttuurin monipuoliseen harrastamiseen ja elämiseen erilaisten tapahtumien, työpajojen ja luovien projektien kautta.

Kadulla nähhään!

Toimintamme ei enää keskity pelkästään hip hop -kulttuuriin, vaan pyrimme kattamaan myös muita kansainvälisiä katukulttuurin – ja taiteen suuntauksia, paikallisella tvistillä tottakai. Tapahtumissamme voi yhdistyä vaikkapa katusoitto, tanssi, skeittijamit, taide sekä käsityöpajat.

Yhdistävänä tekijänä on edelleen katu: kaikille avoin kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisestä luonteesta luovat ja jatkuvasti kehittyvät alakulttuurit kumpuavat.

Tärkeitä arvoja Katkulle ovat muun muassa paikallisen katukulttuurihistorian ja tekijöiden kunnioitus, pohjoisen kaupunkikulttuurin elävöittäminen, osallistavan toiminnan järjestäminen sekä kansainvälisyys.